Σε ποιόν απευθύνεται ένα 3D Virtual Tour;

Το 3D Virtual Tour απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να προωθήσει το χώρο – ακίνητο του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Μεσίτες, τα τουριστικά καταλύματα κάθε μεγέθους, τα καταστήματα λιανικής, οι επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες, μικρά και μεγάλα μουσεία ή γκαλερί, εστιατόρια, cafe, Bar, δημοσιογραφικοί οργανισμοί, ψυχαγωγικές επιχειρήσεις κ.α

Που μπορώ να δώ το 3D Virtual Tour;

Το 3D Virtual Tour μπορεί να τα δει κάποιος μέσα απο το κινητό του, το tablet ή και τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.  Δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον πρόγραμμα και καμία επιπλέον εφαρμογή.  Χρειάζεται μόνο πρόσβαση στο Internet.

Τι άλλο παίρνω εαν κάνω ένα Το 3D Virtual Tour για το χώρο μου;

Με κάθε  3D Virtual Tour έχετε τη δυνατότητα να πάρετε ένα επιπλέον σετ αρχείων που θα βοθήσουν ακόμη περισσότερο την προώθηση της επιχείρησής σας στο Internet.  Αυτά είναι:

  • Φωτογραφίες έτοιμες για ανάρτηση ή εκτύπωση
  • Video του χώρου. Υπάρχει η δυνατότητα ενός μικρού video εως 15 δευτερόλεπτα ή/και ενός μεγαλύτερου εως 4-5 λεπτά.
  • Φωτογραφίες 360 μοιρών  που μπορείτε να αναρτήσετε στα Social Media
  • Για όσους ενδιαφέρονται για περεταίρω επεξεργασία του μοντέλου, μπορούμε να σας παρέχουμε το αρχείο .obj που δημιουργούμε για το τρισδιάστατο μοντέλο.

Πού φιλοξενείτε ένα 3D Virtual Tour;

To 3D Virtual Tour φιλοξενείται στους Server της Matterport.  Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε τρσδιάστατο μοντέλο για να λειτουργήσει θα πρέπει να περνάει απο συγκεκριμένη διαδικασία (rendering) σε πραγματικό χρόνο.

Μπορεί 3D Virtual Tour να είναι ορατό μόνο όπου θέλω εγώ;

Φυσικά! Για λόγους ιδιωτικότητας ή απαίτησης του πελάτη σας έχετε τη δυνατότητα να μη δημοσιοποιείτε το link.  Μπορείτε να το στέλνετε απευθείας σε κάθε πελάτη και να γίνεται προσωπική χρήση.

Σε πόσο χρόνο είναι έτοιμο ένα 3D Virtual Tour;

To 3D Virtual Tour παραδίδεται στη βασική του μορφή μέσα σε 48 ώρες απο τη φωτογράφηση.  Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιπλέον υπηρεσίες όπως τοποθέτηση tags, ανέβασμα στο Google Street κ.α τότε ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί. Ωστόσο κάνουμε τα πάντα ωστε να έχετε όσο το δυνατό ταχύτερα το υλικό σας.

Μπορώ να κάνω αλλαγές σε ένα 3D Virtual Tour που έχω ήδη παραλάβει;

Σε κάθε φωτογράφηση καλύπτουμε το σύνολο του χώρου. Έτσι σε κάθε περίπτωση αν χρειαστεί να αλλάξει κάτι, τότε σίγουρα μπορούμε να αφαιρέσουμε κάποια σημεία τα οποία δεν επιθυμείτε να εμφανίζονται στο 3D Virtual Tour.

Χρειάζεται ειδικός φωτισμός για την κάλυψη ενός χώρου;

Όχι! Σε αντίθεση με την παραδοσιασκή φωτογράφηση για την δημιουργία ενός 3D Virtual Tour δεν απαιτείται εξοπλισμός με φώτα καθώς οι κάμερές μας έχουν τη δυνατότητα χρήσης όλου του διαθέσιμου φωτός σε κάθε χώρο, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ποιοι Browsers είναι συμβατοί με το 3D Virtual Tour

Τα 3D Virtual Tours δουλεύουν σε κάθε Browser που υποστηρίζει WebGL – το βασικό standard για την υποστήριξη τρισδιάστατου περιεχομένου στο Internet.  Τα 3D Virtual Tours δουλεύουν σε όλους τους γνωστούς Browsers όπως:

  • Firefox 4 ή νεότερο
  • Chrome 9 ή νεότερο
  • IE 11 ή νεότερο, με Windows 8 ή νεότερο
  • Opera 12 ή νεότερο
  • Safari 5.1 ή νεότερο, με OSX 10.8 Mountain Lion ή νεότερο

Πως μπορώ να ανεβάσω το 3D Virtual Tour στο Website μου;

Ανεβάστε το 3D Virtual Tour με τόν ίδιο τρόπο που θα ανεβάζατε και ένα video απο το Youtube, χρησιμοποιώντας τον Embed Code με ένα απλό iframe.  Μπορείτε να το κάνετε μόνος σας ή να το ζητήσετε απο το Web Master του website σας.

Δείτε στη συνέχεια ένα απλό δείγμα απο embed code απο 3D Virtual Tour:

<iframe id=”iframe_embedded” src=”https://my.matterport.com/show/?m=JGPnGQ6hosj&amp;utm_source=hit-content&amp;play=1″ width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Το αποτέλεσμα είναι όπως παρακάτω:

Μπορώ να δω ένα 3D Virtual Tour με γυαλιά Virtual Reality;

Βεβαίως! Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάθε 3D Virtual Tour έτσι ωστε να το βλέπετε με τα ειδικά γυαλιά Virtual Reality.